Praktisch

Het Bonnefantenmuseum Fonds is een ‘Fonds op Naam’, ondergebracht bij het Elisabeth Strouven Fonds, dat het beheert en belegt en dat beschikt over de ANBI status. Op deze pagina treft u alle praktische informatie over schenken aan Het Bonnefantenmuseum Fonds, zoals anoniem schenken, de algemene voorwaarden voor online doneren en onze privacy en cookie-statement.

blik05_1920
kids_drawing_1920

ANBI

Het Bonnefanten­museum Fonds is ondergebracht bij het Elisabeth Strouven Fonds, dat het beheert en belegt en dat beschikt over de ANBI status. Het bestuur van het museum bepaalt hoe het fonds wordt aangewend voor projecten en activiteiten die binnen de doelstelling van het museum vallen.

Het Bonnefanten­museum Fonds is als goed doel geheel vrijgesteld van betaling van schenkings- en erfbelasting en uw schenking komt 100% ten goede aan het doel.
Voor periodieke en eenmalige giften gelden verschillende regelingen m.b.t aftrekbaarheid. U leest er alles over op de site van de belastingdienst.

Meer informatie:

Anonieme schenking

Misschien schenkt u liever anoniem. Dan kan dit natuurlijk ook. Dit kan op de gebruikelijke wijze via internetbankieren, geef aan in het vak ‘Bericht’ dat het een anonieme schenking betreft. Maar misschien heeft u liever eerst een gesprek. Neem dan gerust contact met ons op.

Direct doneren
BM 15
rossi-pesco-d-ore_1920

Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden voor online doneren aan het Bonnefantenmuseum Fonds.

Algemene voorwaarden