Doneer, schenk of laat na

 
Elke bijdrage - groot of klein - is ons lief

Kunst is voor iedereen en van alle tijden. Met uw gift draagt u een steentje bij. U helpt het Bonnefantenmuseum op de gebieden waar extra impulsen het meeste nodig zijn.

Elke bijdrage - groot of klein - is ons lief. Schenken kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld door een eenmalige gift, een periodieke donatie, een legaat of een schenking voor het leven.

Ook met uw onderneming kunt u bijdragen aan tentoonstellingen, bijzondere aankopen, het behoud en beheer van de collecties, onderwijsprogramma’s en andere educatieve activiteiten.

Wij zijn u ongelofelijk dankbaar!

vals-plat-paul-devens-35.jpg

Particulieren

Doneer direct

Uw bijdrage gaat naar educatieve projecten, restauraties, onderzoek, tentoonstellingen of bijzondere kunstaankopen. Eenmalig of periodieke schenking. Wilt u doneren? Dat kan heel eenvoudig, veilig en snel via: ‘doneer direct’

Persoonlijk maatwerk

Doneer direct

Wilt u een grotere schenking of overweegt u een nalatenschap? Er zijn diverse mogelijkheden. Liever eerst een persoonlijk gesprek? Neem gerust contact op met uw notaris of met een Bonnefanten medewerker van het team Development & Relatiebeheer of onze adjunct directeur. Wij maken graag een afspraak met u, bij ons of bij u thuis.

Schenking of anonieme schenking

U kunt een bedrag aan ons schenken. Via Doneer direct op deze website. Doet u dat voor minimaal drie jaar, dan bent u uiteraard een VIP voor ons, met de privilèges die daarbij horen. Maatwerk past daarbij. Schenkt u liever anoniem? Heel begrijpelijk, en dat kan natuurlijk ook. Zet in de omschrijving van uw overboeking dat het een anonieme schenking t.b.v. het Museumfonds betreft.

Nalaten

Nalaten aan het Bonnefanten Museumfonds kan uitsluitend via een testament. Hiervoor gaat u naar de notaris, want een codicil of handgeschreven verklaring is helaas niet voldoende. U kunt dit op twee manieren doen: via een legaat of via een erfstelling. 

Legaat
Met een legaat stelt u vast welk geldbedrag u nalaat aan het fonds.

Erfstelling
Bij een erfstelling neemt u het Bonnefanten Museumfonds op in uw testament als (mede) erfgenaam. Het Museumfonds ontvangt dan een percentage van uw nalatenschap. U beslist zelf hoe groot dat percentage is.

Graag nemen wij de tijd om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. Indien gewenst meteen met een notaris die hierbij kan ondersteunen. 

Bedrijven

Doneer direct

Draag met uw onderneming bij aan tentoonstellingen, bijzondere aankopen, het behoud en beheer van de collecties, onderwijsprogramma’s en educatieve activiteiten in het museum. Uw bedrijf kan zich verbinden aan spraakmakende projecten met een internationaal of juist lokaal karakter. Bedrijven kunnen op verschillende manieren het museum ondersteunen. Andersom kan het museum bedrijven adviseren bij de vorming en het beheer van een kunstcollectie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Donaties

Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan educatieve projecten, restauraties en onderzoek, verrassende tentoonstellingen of bijvoorbeeld een bijzondere aankoop voor de collectie. U kunt een eenmalige of periodieke schenking doen.

Eenmalige of periodieke schenking
Eenmalig schenken kan via deze website. Gaat u periodiek schenken dan sluiten wij graag een ‘Overeenkomst Periodieke Schenking' zodat een en ander administratief goed geregeld is. 
 

Het beste is een en ander te bespreken met elkaar. Wij komen graag langs en uiteraard bent u van harte welkom in ons museum.
 

Uw bijdrage houdt ons op topniveau.

Kunst ontwikkelt je.

Doneer direct