Word Vriend of Ambassadeur

Zullen we vrienden worden?

Ambassadeur van het Bonnefanten
Vrienden van het Bonnefanten zijn eerst en vooral ambassadeurs van het museum. Met hun actieve betrokkenheid weten zij vaak in eigen kring enthousiasme voor het museum te genereren en daar profiteert het Bonnefanten natuurlijk van. Omdat Vrienden ‘iets met kunst’ hebben zijn zij vaak in het museum te vinden en dragen het een warm hart toe. Ze volgen de activiteiten van het museum op de voeten en hebben belangstelling voor ontwikkeling in de kunst en voor het verhaal achter de tentoonstellingen.

Altijd gratis toegang + één introducee per bezoek
Vrienden van het Bonnefanten hebben gratis toegang tot het museum en tot de steeds wisselende tentoonstellingen. Bovendien kun je als Vriend gratis één introduce per bezoek meenemen.

10% korting in de shop
Als Vriend heb je ook nog eens 10% in die fantastische museumshop van Bonnefanten. Hier vind je altijd wel een leuk cadeau. Uitgesloten zijn bepaalde boeken.

Altijd gast en vaak ook VIP
Als Vriend behoor je tot de speciale gasten van het museum. Je wordt uitgenodigd voor bepaalde openingen, maar ook speciale lezingen of excursies en de Vriendenmiddag of avond horen tot het pakket. Als Grote Vriend nodigen we je altijd uit en krijg je ook de tentoonstellingscatalogus cadeau.

Topkunst aankopen
Een groot deel van het contributiegeld wordt gestort in een speciaal fonds dat het museum in staat stelt om topaankopen, restauraties of onderzoek te doen. Op de titelkaartjes van werken die met Vrienden-geld zijn aangekocht melden we dat!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Via onze nieuwsbrieven word je als eerste op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en activiteiten. Je ontvangt speciale uitnodigingen voor activiteiten die door het Vriendenteam worden georganiseerd.

Heel simpel
Vriend of Grote Vriend worden kan heel makkelijk en snel. Klik op de button, vul het formulier in en reken af met Mollie. In het museum checken we uw betaling, zetten we uw gegevens in ons systeem en zorgen dat u uw Vriendenpas binnen 2 weken in uw bezit is.

Ja, ik word Vriend van het Bonnefanten

Voor €50 steun in het museum en geniet ik van dat moois.

Voor €50 steun ik het museum en laat ik een ander genieten van al dat moois.