Over het museum­fonds

Het Bonnefanten Museumfonds is een unieke samenwerking tussen het Bonnefantenmuseum en het Elisabeth Strouven Fonds. Het Bonnefanten­ Museumfonds is geïnspireerd op het in de Amerikaanse museumwereld gangbare model van het endowment fund. Uw donatie wordt door Elisabeth Strouven beheerd en belegd zodat het kan groeien, waarmee we voor het museum een onafhankelijke en duurzame bron van inkomsten creëren. 

Met behulp van dit fonds kan het Bonnefanten zich blijvend ontwikkelen tot een museum van wereldklasse in het Zuiden van het land. Een museum dat een inspiratiebron is voor jong en oud. Van leerling tot kunstprofessional. 
U kunt daarin een betekenisvolle rol spelen en samen met ons de groei en bloei van het museum bevorderen. 

Meer over het Bonnefantenmuseum

Elisabeth Strouven fonds

Meer over Elisabeth Strouven

Niet kijken, maar omkijken naar elkaar. Dat is het leitmotiv van Elisabeth Strouven. Met liefde voor mens, natuur en cultuur beheren en beleggen de specialisten van het Elisabeth Strouven Fonds de donaties die het Bonnefanten voor het Museumfonds ontvangt. Zowel het Elisabeth Strouven Fonds als het Bonnefantenmuseum hebben een culturele ANBI-status (algemeen nut beogende instelling). Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

 

perry.jpg

Uw donatie laat het Bonnefanten verder groeien en bloeien.

Geef aan kunst!

Doneer direct